dinsdag 2 maart 2010

NanoLumens presenteerde haar 112 inch flexibele display op DSE 2010

Op de DSE (Digital Signage Expo) die van 23 tot 25 februari 2010 in Las Vegas werd gehouden, heeft het bedrijf NanoLumens haar 112” flexibele display gepresenteerd.

John Wilson, NanoLumens:
“NanoLumens gebruikt een techniek die het toelaat om de beste displaytechnologie te gebruiken in een flexibel formaat. We hebben een uitgebreide patentportefeuille. Bijna 50 patenten zijn ingediend die betrekking hebben op een serie zeer innovatieve technologieën. Deze technologieën stellen ons in staat om flexibele displays te maken.”

Wilson en zijn team lijken hun huiswerk goed te hebben gedaan:
“Ons standpunt is dat veel van de industrie, met name de out-of-home reclame-industrie, verschuift naar digitaal.
Een groot deel van de markt zou genoeg hebben aan een niet flexibel LCDscherm met een diameter van 42” of 50”. Echter bestaan nog een ongelooflijk aantal toepassingen voor een groot, flexibel scherm, zoals bijvoorbeeld rondom een bocht, of om een pilaar, of in een ruimte die zo groot is dat een groot hangend scherm nodig is.
Op die markt richten wij ons.”

“Het feit dat het apparaat flexibel is, is al een prestatie op zich. Het feit dat het apparaat blijft werken wanneer het vervoerd is, (in principe is het een draagbaar apparaat) is ook belangrijk, omdat we zo in staat zijn geweest om dit te delen met onze klanten, alsmede met onze partners.”

Het bedrijf werd speciaal opgericht voor het maken van flexibele displays.
Hun technologie stelt hen in staat om de beste kenmerken van niet-flexibele displays onder te brengen in displays die wel flexibel zijn. Zij denken dat het van cruciaal belang is een robuust apparaat te hebben die de uitdagingen van de markt aankan.

Zij zien de flexibele display wereld als het begin van een nieuw opkomende industrie. Er zijn veel bedrijven die werken aan de uitdagingen van de flexibele displays. Sommige werken aan kleine draagbare apparaten met flexibele displays. NanoLumens heeft gekozen voor een groot formaat display, welke bedoeld is voor de professionele markt.


Bedankt voor het lezen,
Herman


Bron: NanoLumens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten